Glow Party | Club Top

Glow Party | Club Top

Een geweldige avond in 't Scha met elke keer een ander thema en andere aankleding. Wij zullen zorgen voor het licht en de muziek voor de gehele avond. Het schema van het evenement zullen wij op ons nemen, de voorkeuren van de opdrachtgever zijn hierin verwerkt. De doelgroep van dit evenement is tussen de 15 en 25 jaar. Geen alcoholgebruik onder de 18 jaar.

Thema

Het thema voor dit evenement is GLOW-party, met bijpassende neon-aankleding. (TIP! Wit t-shirt)

Doelgroep

Het evenement is gericht op gasten tussen de 15 en 25 jaar oud.

Kosten

De entreekosten voor CLUB TOP zullen 3 euro bedragen. En de kosten voor de consumptiemuntjes zullen 1,50 bedragen.

Belangrijke regels

Bij entree zal er door de beveiliging worden gevraagd naar de ID-kaart, wanneer iemand een 18+ bandje wil, zal er worden gevraagd naar een scanbare ID-kaart (dus geen ID-kaart op telefoon). Ook mag er door de beveiliging gefouilleerd, scherpe en gevaarlijke voorwerpen zijn niet toegestaan. Ook mogen grote tassen niet mee naar binnen worden genomen.