Brugklasfeest Stellingwerf College

Dit is hét schoolfeest voor alle brugklasleerlingen van het Stellingwerf College!

Onze betekenis op het evenement

Dit evenement wordt helemaal geregeld door ons. Wij zullen zorgen voor licht en geluid en we hebben een heel entertainment plan opgesteld voor de hele avond. Je kunt hierbij denken aan een photobooth, onze luxe alcoholvrije cocktail ''Blue Lagoon, de ''LED act'' en de ''opblaas act''. Meer dan genoeg dus voor een geslaagde avond!

Promotie

Het evenement zal op verschillende manieren worden gepromoot. Er komen posters op school hangen en ook zullen er flyers worden uitgedeeld. En berichten op social media zullen niet ongezien blijven.

De organisatie

Voor de opdrachtgever zal alles duidelijk geregeld zijn. De draaiboeken, tijdsverdeling en taakverdeling zullen van te voren voor iedereen duidelijk zijn. De organisatie staat altijd open voor suggesties, vragen en opmerkingen.

Aankleding

Zoals eerder genoemd, regelen wij het evenement van A tot Z. Dit betekent dat we de aankleding ook regelen. Er zal een VIP-room zijn maar ook een sfeer die u niet snel zal vergeten!

Veiligheid

De veiligheid voor de leerlingen wordt geregeld door de leraren. De gehele avond blijven de leerlingen in de zaal.

Entertainment

Het entertainment zal worden geregeld door het ALFA-team. Hierbij hoort een thema, de aankleding en natuurlijk de muziek. Een avond om niet te vergeten met een photobooth om alle leuke momenten vast te leggen!

Horeca

Wij zullen zorgen voor een bar en de bijbehorende drankjes. Hierbij hoort natuurlijk frisdrank maar ook luxe alcoholvrije cocktails. En voor degene die trek krijgen, zakjes chips zijn ook te krijgen aan de bar.

Consumpties zijn te krijgen door middel van muntjes die bij de ingang te verkrijgen zijn.

Geïnteresseerd in ons evenement?

Dit evenement is gratis voor de school! Een leuke manier om een onvergetelijk evenement te organiseren voor alle brugklasleerlingen.

Edities

Hier staan onze recente edities!