Club ONE - Dorpshuis Haule

Een gezellige CLUB-avond in het dorpshuis van Haule.

Onze betekenis op het evenement

U heeft nog nooit zo'n avond beleefd als die in CLUB-ONE. Een combinatie van een gezellige avond met een typische club-sfeer dat zorgt voor een geweldige sfeer. De hele avond zal voorzien zijn van muziek en ook zullen er speciale lampen aanwezig zijn voor een extra leuk evenement. De consumptie muntjes zullen 1,- bedragen, vandaar de naam CLUB-ONE. Het belooft een onvergetelijke avond te worden!

Promotie

Het evenement zal op verschillende manieren worden gepromoot. Er komen posters in verschillende supermarkten en openbare gelegenheden. Ook zullen er flyers worden uitgedeeld op scholen om zo bekendheid aan het evenement te geven. En berichten op social media zullen niet ongezien blijven.

die organisatie

Voor de opdrachtgever zal alles duidelijk geregeld zijn. De draaiboeken, tijdsverdeling en taakverdeling zullen van te voren voor iedereen klaar zijn. De organisatie staat altijd open voor suggesties, vragen en opmerkingen.

Aankleding

Zoals eerder genoemd, regelen wij het evenement van A tot Z. Dit betekent dat we de aankleding ook regelen. Neem als voorbeeld de neon-party, de aankleding heeft hetzelfde thema, dit zorgt voor een geweldige sfeer.

Veiligheid

Wij zullen de beveiliging regelen. Er wordt van de beveiliging verwacht dat zij bij de ingang staan, hier zullen ook de bandjes om worden gedaan bij de gasten van CLUB-ONE. Hier horen ook de 18+ bandjes bij voor de gasten met een leeftijd  van 18 jaar of ouder. De 18+ gasten krijgen een bandje mits zij hen ID-kaart laten zien bij schatting van <25 (foto's op telefoons zijn niet toegestaan). Ook mogen beveiligers fouilleren, wanneer zij denken dat dit nodig is. Wanneer er een situatie plaatsvindt die niet gewenst is, zullen de beveiligers ingrijpen. Hierbij hebben zij ook de mogelijkheid om mensen weg te sturen. Ook zijn grote tassen niet toegestaan in CLUB-ONE.

Entertainment

Het entertainment zal worden geregeld door het ALFA-team. Hierbij hoort een thema, de aankleding en natuurlijk de muziek. Een avond om niet te vergeten met een photobooth om alle leuke momenten vast te leggen.

Horeca

De horeca zal worden geregeld door ALFA-entertainment.

Geïnteresseerd in ons evenement?

Dit evenement start vanaf €1500,- neem nu contact op voor meer informatie en een gesprek

Edities

Hier staan onze recente edities!