Club Top! - 't Scha Appelscha

Een geweldige avond in 't Scha met elke keer een ander thema en andere aankleding. Wij zorgen voor het licht en de muziek voor de hele avond. Het schema van de hele avond zullen wij op ons nemen, waarbij de voorkeuren van de opdrachtgever meenemen! De doelgroep van dit evenement is tussen de 15 en 25 jaar. Geen alcoholgebruik onder de 18 jaar.

Onze betekenis op het evenement

Wij zullen de avond van A tot Z verzorgen, met als eindbesluitende de opdrachtgever.

Promotie

Het evenement zal op verschillende manieren worden gepromoot. Er komen posters te hangen in verschillende supermarkten en openbare gelegenheden. Ook zullen er flyers worden uitgedeeld op scholen om zo bekendheid aan het evenement te geven. En berichten op social media zullen niet ongezien blijven.

De organisatie

Voor de opdrachtgever zal alles duidelijk geregeld zijn. De draaiboeken, tijdsverdeling en taakverdeling zullen van te voren voor iedereen duidelijk zijn. De organisatie staat altijd open voor suggesties, vragen en opmerkingen.

Aankleding

Zoals eerder genoemd, regelen wij het evenement van A tot Z. Dit betekent dat we de aankleding ook regelen. Neem als voorbeeld de neon-party, de aankleding heeft hetzelfde thema, dit zorgt voor een geweldige sfeer.

Veiligheid

Wij zullen de beveiliging regelen. Er wordt van de beveiliging verwacht dat zij bij de ingang staan, hier zullen ook de bandjes om worden gedaan bij de gasten van CLUB-TOP. Hier horen ook de 18+ bandjes bij voor de gasten met een leeftijd  van 18 jaar of ouder. De 18+ gasten krijgen een bandje mits zij hen ID-kaart laten zien, bij schatting van <25 (foto's op telefoons zijn niet toegestaan). Ook mogen beveiligers fouilleren, wanneer zij denken dat dit nodig is. Wanneer er een situatie plaatsvindt die niet gewenst is, zullen de beveiligers ingrijpen. Hierbij hebben zij ook de mogelijkheid om mensen weg te sturen. Ook zijn grote tassen niet toegestaan in CLUB-TOP

Horeca

De horeca zal worden geregeld door zalencentrum 't Scha.

Entertainment

Het entertainment zal worden geregeld door het ALFA-team. Hierbij hoort een thema, de aankleding en natuurlijk de muziek. Een avond om niet te vergeten met een fotobooth om alle leuke momenten vast te leggen!

Geïnteresseerd in ons evenement?

Dit evenement start vanaf €1750,- excl. btw. Geïnteresseerd in ons evenement? Neem nu contact op voor meer informatie en een gesprek!

Edities

Hier staan onze recente edities!