Ons Entertainment

Tim Dijksterhuis

Tim Dijksterhuis is op dit moment een succesvolle DJ die op verschillende evenementen zorgt voor een geweldige beleving. Hij voorziet het evenement van muziek en licht, maar ook andere acts zijn onmisbaar op de evenementen. Denk hierbij aan bruiloften, feesten in clubs maar ook op scholen kan Tim zorgen voor een geweldige ervaring.

Kids-disco

Ook kan je bij ALFA-entertainment een kids-disco boeken. Bij dit evenement maken wij er een feestje van met muziek, limbodansen maar ook LED-acts en opblaasacts zijn onmisbaar op dit evenement.

Orange River

De band Orange River is een jonge actieve band die meerdere muziek genres kan spelen op een avond. Als u ons inhuurt voor uw evenement kunnen wij Orange River meenemen om de avond nog leuker en specialer te maken!

Disco-Pieten Club

Wij maken van het sinterklaasfeest geweldig met twee danspieten en natuurlijk met DJ-piet. Oftewel een feestje voor jong maar natuurlijk ook oud!

Voor ieder wat wils

Wij zijn dagelijks bezig met al onze evenementen en zijn constant opzoek naar nieuwe evenementen. Heeft u een idee of denkt u dat wij mogelijk geïnteresseerd zijn in een al bestaand evenement? Neem gerust contact met ons op en wij nodigen u uit voor een kop koffie op ons kantoor!