Kerstgala D'Luxe

Wij regelen een kerstgala van A tot Z aangepast op uw voorkeuren! Beslist een onvergetelijk gezellig kerstfeest!

Onze betekenis op het evenement

Een kerstfeest voor de leerlingen van het Stellingwerf College. ALFA-entertainment zal het evenement van A tot Z regelen met als eindbesluitende de school. De aankleding kan worden aangepast op de voorkeuren van de opdrachtgever, hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor het thema. De sfeer zal zeker weten goed zijn, de combinatie van heerlijke muziek en natuurlijk kerst is onvergetelijk!

Promotie

Het evenement zal op verschillende manieren worden gepromoot. Er komen posters in verschillende supermarkten en openbare gelegenheden. Ook zullen er flyers worden uitgedeeld op scholen om zo bekendheid aan het evenement te geven. En berichten op social media zullen niet ongezien blijven.

De organisatie

Voor de opdrachtgever zal alles duidelijk geregeld zijn. De draaiboeken, tijdsverdeling en taakverdeling zullen van te voren voor iedereen klaar zijn. De organisatie staat altijd open voor suggesties, vragen en opmerkingen.

Aankleding

Zoals eerder genoemd, regelen wij het evenement van A tot Z. Dit betekent dat we de aankleding ook regelen. Neem als voorbeeld de neon-party, de aankleding heeft hetzelfde thema, dit zorgt voor een geweldige sfeer.

Veiligheid

Er wordt voor veiligheid geregeld, er zullen beveiligers bij de ingang staan. Wanneer er een situatie plaatsvindt die zorgt voor een gevaarlijke of ongewenste situatie zullen de beveiligers ook ingrijpen. Op kerstgala zal er geen alcohol geschonken worden.

Entertainment

Het entertainment zal worden geregeld door het ALFA-team. Hierbij hoort een thema, de aankleding en natuurlijk de muziek. Een avond om niet te vergeten met een photobooth om alle leuke momenten vast te leggen!

Horeca

De horeca zal worden geregeld door ALFA-entertainment zelf. De consumptiemunten zullen 1,- bedragen.

Geïnteresseerd in ons evenement?

Dit evenement start vanaf €3000,- maar ook is het een mogelijk voor de school om dit te regelen zonder betaling. Neem nu contact op voor meer informatie en een gesprek

Edities

Hier staan onze recente edities!