Kids-disco

Een feestje voor alle kids! Samen met het ALFA-team weten we een geweldige sfeer te brengen voor kinderen, gepaard met geweldige muziek, verschillende acts en ook limbodansen kan niet vergeten worden!

Onze betekenis op het evenement

Wij zullen de avond van A tot Z verzorgen, met als eindbesluitende de opdrachtgever.

De organisatie

Voor de opdrachtgever zal alles duidelijk geregeld zijn. De draaiboeken, tijdsverdeling en taakverdeling zullen van te voren voor iedereen klaar zijn. De organisatie staat altijd open voor suggesties, vragen en opmerkingen.

Aankleding

De Kidds-disco zal feestelijk worden aangekleed. Dit wordt gedaan met onder andere vlaggetjes, ballonnen en bijvoorbeeld opblaas attributen. Om dit feest vast te leggen kan er ook een fotobooth bij worden gehuurd om alle leuke momenten vast te leggen.

Entertainment

Het entertainment zal worden geregeld door het ALFA-team. Hierbij hoort het licht en geluid en natuurlijk de DJ. Tim Dijksterhuis zal zorgen voor meezingers en leuke dansnummers. Een geweldige sfeer dus!

Geïnteresseerd in ons evenement?

Dit evenement start vanaf €275,- incl. btw. Geïnteresseerd in ons evenement? Neem nu contact op voor meer informatie en een gesprek!