Klassenbattle brugklasleerlingen

Een week lang vol met plezier voor alle brugklasleerlingen van het Stellingwerf College

Onze betekenis op het evenement

De bedoeling is dat alle brugklasleerlingen per klas een act aangeleerd krijgen. Hier zullen de leerlingen vier dagen de tijd voor krijgen. Aan het eind zullen alle acts gepresenteerd worden aan de leerlingen. De leerlingen zullen hierin worden begeleid door het ALFA-team en de leraren. We zorgen voor een leuke en leerzame week voor de brugklasleerlingen.

Promotie

Het evenement zal op verschillende manieren worden gepromoot. Er komen posters op school hangen en ook zullen er flyers worden uitgedeeld. En berichten op social media zullen niet ongezien blijven.

die organisatie

Voor de opdrachtgever zal alles duidelijk geregeld zijn. De draaiboeken, tijdsverdeling en taakverdeling zullen van te voren voor iedereen klaar zijn. De organisatie staat altijd open voor suggesties, vragen en opmerkingen.

Aankleding

Zoals eerder genoemd, regelen wij het evenement van A tot Z. Dit betekent dat we de aankleding ook regelen. Verschillende acts zullen worden voorbereid door het ALFA-team.

Veiligheid

De veiligheid voor de leerlingen zal worden verzekerd door de leraren. De hele week zal veilig zijn voor de brugklasleerlingen.

Find out more

Entertainment

Het entertainment zal worden geregeld door het ALFA-team. Hierbij hoort een thema, de aankleding en natuurlijk de muziek. Een avond om niet te vergeten met een photobooth om alle leuke momenten vast te leggen!

Geïnteresseerd in ons evenement?

Dit evenement start vanaf €2500 neem nu contact op voor meer informatie en een gesprek

Edities

Hier staan onze recente edities!