TOTALL LOSS PARTY

Bij de TOTALL-LOSS party beleeft u een onvergetelijk feestje! Een gezellige avond met iedereen die je kent en een leuk thema die zorgt voor een speciale sfeer.

Onze betekenis op het evenement

Bij de TOTALL-LOSS party draait Tim Dijksterhuis van het ALFA-team zelf en zorgen wij voor de aankleding. Maar ook hoeft de opdrachtgever zich geen zorgen te maken over de promotie en beveiliging, dit wordt ook geregeld.

Promotie

Het evenement zal op verschillende manieren worden gepromoot. Er komen posters in verschillende supermarkten en openbare gelegenheden. Ook zullen er flyers worden uitgedeeld en berichten op social media zullen niet ongezien blijven.

De organisatie

Voor de opdrachtgever zal alles duidelijk geregeld zijn. De draaiboeken, tijdsverdeling en taakverdeling zullen van te voren voor iedereen duidelijk zijn. De organisatie staat altijd open voor suggesties, vragen en opmerkingen

Aankleding

Zoals eerder genoemd, regelen wij het evenement van A tot Z. Dit betekent dat we de aankleding ook regelen. Neem als voorbeeld de poolparty, de aankleding heeft hetzelfde thema, dit zorgt voor een geweldige sfeer.

Veiligheid

Wij zullen de beveiliging regelen. Er wordt van de beveiliging verwacht dat zij bij de ingang staan, hier zullen ook de bandjes om worden gedaan bij de gasten van de TOTALL-LOSS-party. Hier horen ook de 18+ bandjes bij voor de gasten met een leeftijd  van 18 jaar of ouder. De 18+ gasten krijgen een bandje mits zij hen ID-kaart laten zien bij schatting van <25 (foto's op telefoons zijn niet toegestaan). Ook mogen beveiligers fouilleren, wanneer zij denken dat dit nodig is. Wanneer er een situatie plaatsvindt die niet gewenst is, zullen de beveiligers ingrijpen. Hierbij hebben zij ook de mogelijkheid om mensen weg te sturen. Ook zijn grote tassen niet toegestaan  Club TOP

Entertainment

Het entertainment zal worden geregeld door het ALFA-team. Hierbij hoort een thema, de aankleding en natuurlijk de muziek. Oftewel een onvergetelijk feestje!

Horeca

De horeca zal worden geregeld door het café Harry's Bar.

Geïnteresseerd in ons evenement?

Dit evenement start vanaf €650,- neem nu contact op voor meer informatie en een gesprek

Edities

Hier staan onze recente edities!