Onze verhuur lijst

Wij leveren alles voor uw evenement!

Ondersteunend Materiaal

Fotobooth

De fotobooth is 3 meter breed en 2 meter hoog, heeft 2 softboxen en verschilt uit een wit of zwarte achtergrond. Bijgeleverd krijgt u een doos met fotoprops (brilletjes,snorretjes en hoedjes op stokjes)

€30,- Incl Btw

Portofoons

Heeft u een evenement waar communicatie erg belangrijk is? dan zijn portofoons de ideale oplossing! 1 portofoon met 1 transparant oortje.

€10,00 P/stuk Incl. btw

Geluid

Geluid-set S 

Geluid-set S bestaat uit een 1000W luidspreker op statief en een bedrade microfoon. De set is bedoeld voor kleine presentaties of achtergrond muziek tijdens een klein (Sport) evenement. 

€40,00 Incl btw

Geluid-set M

Geluid-set M bestaat uit 2x 1000W luidsprekers op statief en een mixer kist. In de kist zit een muziekcomputer en een bedrade microfoon. De set is geschikt voor kleine feesten of middelgrote presentaties.

€100,- Incl. btw

Geluid- set L

Deze geluid-set bestaat uit 2x 1000W speakers, 2 tussenpalen en 2x 1000W subwoofers. bijbehorend is een mixer kist met daarin een muziekcomputer en een bedrade microfoon. De set is bedoeld voor feesten tot 200 man. 

€150,- Incl. btw

Licht

Licht-set Totems

Lichtset TOTEMS  bestaat uit truss totems met 8 LED parren. Geheel op muziek gestuurd of in te stellen naar kleur. 

€50,- Incl. btw

Licht Set Brug

Deze set word bestaat uit een grote lichtbrug van 6 meter en heeft in totaal 12 LED Lampen. De set kan zowel op muziek als op DMX (computer gestuurd) en is geschikt voor DJ's Bands of cafe's. 

€115,- Incl. btw

Gevonden wat u zocht?

Wij leveren alles op het gebied van evenementen. Bent u een grotere set nodig? Of heeft u ander materiaal nodig? Neem snel contact op! Wij leveren alles tegen bodem prijzen.